lauantai 9. maaliskuuta 2013

Kilpailun Suojelijan tervehdys

Tervetuloa Tampereelle, Linnainmaan kaupunginosaan, Itä-Tampereen kulttuurimaisemiin kautta aikain viidensiin Tosi-Hisu -kilpailuihin!

Olen iloinen, että järjestäjä on valinnut kilpailun järjestämispaikaksi juuri Aitovuoren ja Mannerheiminkallion maastot. Molemmat maastonalueet tarjoavat varmasti kilpailijoille kilpailun arvonmukaisia haasteita. Haasteellinen maasto toimii niin kuin mestaruustason maaston odotetaankin toimivan; auttaa seulomaan jyvät akanoista, kuitenkin tarjoten kaikille myös mahdollisuuden onnistumisiin.

Kilpailukeskusympäristönä Linnainmaa on noin 6000 asukkaan kaupunginosa noin 6km kaupungin keskustasta. Linnainmaan rakennuskanta koostuu 50-60 -luvuilla rakennetuista omakotitaloista sekä uudemmista kerros- ja rivitaloista. Kilpailukeskuksena toimiva Linnainmaan koulu aloitti toimintansa alakouluna vuonna 1984 ja yhtenäisenä peruskouluna vuonna 2004, jolloin myös koulun viimeinen laajennus valmistui.

Lopuksi haluan kiittää kilpailun järjestäjää kunniasta toimia tämän kilpailun suojelijana. Toivotan kilpailijoille menestystä ja katsojille vauhdikasta ja jännittävää urheilutapahtumaa!

Severi Kymäläinen, kilpailun suojelija

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti